tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post1222944040810326671..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: LördagMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-8565809889275265742012-06-10T21:06:57.532+02:002012-06-10T21:06:57.532+02:00Tack för informationen. Jag tror Camenbert-osten v...Tack för informationen. Jag tror Camenbert-osten var ompackad av Falbyggdens och inte speciellt mogen. Men ibland får man ta vad som finns hemma. Dessutom undviker jag att nörda ner mig för mycket i fler områden än jag redan har.Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-267675859102074282012-06-10T19:19:20.585+02:002012-06-10T19:19:20.585+02:00Vacherol är gjort med pastöriserad mjölk vilket nä...Vacherol är gjort med pastöriserad mjölk vilket nästan alltid ger mild smak. Camembert, den riktiga, är gjort med opastöriserad mjölk och bruka lukta och smaka mycket. Sen desto närmare bäst förre datum desto mer smak.<br />Jag vet inte hur "mogna" dina ostar var och inte heller vilken typ av camembert du hade. Sen har jag inte druckit den öl du hade... Men jag brukar alltid äta camembert nära bäst förre datum med en rumstempererad Chimay blå.<br />En sak till, som du kanske redan vet, är att osten ska tas hur kylskåpet minst en timme innan servering.<br />/EtienneAnonymousnoreply@blogger.com