2008-05-04

Polpettinis

Det blir en hel del skrivet den här helgen (jag är gräsänkling).

Scan satsar i vår lite extra på chark-snacks, en marknad de helt klart hamnat efter på senaste åren. Bland nyheterna hittar jag Polpettinis: Små köttbullar kryddade med soltorkade tomater.

Normalt är jag inte jätteförtjust i kalla köttbullar, men de här...

Vansinnigt gott.

Och ja, jag äter nog mer charkprodukter än vad som egentligen är nyttigt. Nackdelen med att vara sambo med en person vars familj jobbar i slakteribranschen...

3 kommentarer:

  1. På tal om samuel adams boston lager-glaset

    http://barshopen.se/butik/?id=819

    SvaraRadera
  2. Jag har testat de spanska köttbullarna med chili i! Mycket goda de med, perfekt tilltugg.

    Igår åt jag dock något fruktansvärt gott. En kompis var förbi med några färska (håller endast 3 dagar) Salsicca-korvar från en italiensk delikatessbutik. Skall grillas hårt och snabbt. Gosse vad gott!! Salt som tusan, lite baconliknande och alldeles perfekt till öl!

    SvaraRadera