2007-09-27

Ölfoto

Det har varit ovanligt lite bilder här på ett tag. Det har helt enkelt berott på en kombination av att jag druckit öl som är vanlig internationellt, och att jag inte druckit så mycket alls under de senaste veckorna.

Så, för att inte tråka ut er medievana läsare, kommer här lite hittills opublicerade bilder. Mycket nöje.


Dokument: Mitt ölförråd, januari 2007.


Lågkaloriölen Pripps Blå Puré. Bild refuserad av mig själv: Färg och ljus blev jättefel, så det ser mer ut som en brown ale än den blasklager det egentligen är. Ser den inte lite ihoptyckt ut också? Dessutom fanns redan en bild upplagd på Beer Advocare så jag orkade inte lägga någon tid på den.


Varför låg den här bland de opublicerade? Den är ju publicerad hos Beer Advocate? Aha! Den är i fel format för att kunna läggas in som år 2006. Undrar om jag har sparat någon 2006:a för nytt fotande? Eller fick jag inte tag på någon av den årgången? Orkar jag gå till skafferiet och titta? Nä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar