tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post957575018112105106..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: Om dagens stark-mat-ölprovningMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-75138925752005061522010-10-10T09:26:43.694+02:002010-10-10T09:26:43.694+02:00Intressant... Hetta i mat har effekten att förstär...Intressant... Hetta i mat har effekten att förstärka andra smaker. Därför passar tex kraftiga viner inte särskilt bra till het mat. Samma gäller kraftiga öl. Själv har jag mycket svårt med humlestarka öl till het mat då de blir för kraftiga och beskan tar över och blir bitter. <br /><br />Kan säkert bero på hur stark man gör sin mat. Som chileodlare så har jag svårt att tycka att resturanger förutom thailändska och indiska vågar krydda tillräckligt.Lunkenhttp://openbrew.wordpress.comnoreply@blogger.com