tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post9096713712003345891..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: Anchor Old FoghornMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-1738644107256635802015-02-01T13:22:18.757+01:002015-02-01T13:22:18.757+01:00Tack, det funkade jättebra. Jag brukar annars ha b...Tack, det funkade jättebra. Jag brukar annars ha blåmögelost och fikonmarmelad som standardsällskap till imperial stouts. Barley wine är ju dock något man inte dricker så ofta och det är svårt att veta vad som passar. Minns inte var jag läste att torkad frukt skulle fungera bra men det känns på ett sätt som att det skulle bli tårta-på-tårta eftersom barley wines ofta verkar smaka just torkad frukt.Jonas Khttp://www.pkjonas.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-8275898604012242722015-01-31T18:21:05.430+01:002015-01-31T18:21:05.430+01:00Blåmögelost är sällan fel till det här. Varför int...Blåmögelost är sällan fel till det här. Varför inte med lite fikonmarmelad? Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-36590846503910118912015-01-30T22:17:19.005+01:002015-01-30T22:17:19.005+01:004,66 i betyg var inte dåligt. Det här är den enda ...4,66 i betyg var inte dåligt. Det här är den enda ölen jag har i min ägo just nu och med ett så högt betyg måste man ju ge den bra sällskap när den inmundigas. Vad passar egentligen att äta till en engelsk barley wine? Ost? Torkad frukt?Jonas Khttp://www.pkjonas.senoreply@blogger.com