tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post8156559467231065573..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: Mikkeller Beer Geek Brunch WeaselMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-24160727212019164292009-08-20T15:31:33.771+02:002009-08-20T15:31:33.771+02:00Enligt Schnille och Schmak kommer den till systeme...Enligt Schnille och Schmak kommer den till systemet senare under hästen för 99:-<br /><br />http://schnilleochschmak.blogspot.com/2009/08/julen-kommer-tidigt-nyheter-pa.htmlAlexihttps://www.blogger.com/profile/05560114723124642700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-55022679565228990262009-08-20T11:17:55.244+02:002009-08-20T11:17:55.244+02:00@Tom: Och det var ändå på Haket, som vill vara Sve...@Tom: Och det var ändå på Haket, som vill vara Sveriges billigaste entusiastölkrog.Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-89163377179206768022009-08-19T23:16:46.460+02:002009-08-19T23:16:46.460+02:00Nögne brukar ha rejäl bottensats och den blir vanl...Nögne brukar ha rejäl bottensats och den blir vanligtvis riktigt rälig efter den har stått till sig ett tag, misstänker att din Weasel har stått på haket ett tag, kanske till och med är batch1. Har lärt mig att undvika Nögnes imperial stouts bottensats om den är något lagrad men till och med BGB har nasty sats om den inte är helt färsk o uppskakad.AndersAndhttps://www.blogger.com/profile/04347358796958260699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-83689866956777630302009-08-19T22:08:43.784+02:002009-08-19T22:08:43.784+02:00220 spänn. Nu känns det ännu bättre att jag glömde...220 spänn. Nu känns det ännu bättre att jag glömde flaskorna jag köpte i köpenhamn på hostellet.Tom o' Bedlamhttps://www.blogger.com/profile/04206015188595783291noreply@blogger.com