tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post7775932166579812322..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: EBBC13: Fatlagring på HarviestounMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-23779090401152379762013-08-08T11:45:39.452+02:002013-08-08T11:45:39.452+02:00"Fatlagrad öl blir sällan så gott". Det ..."Fatlagrad öl blir sällan så gott". Det är väl en högst subjektiv åsikt? Själv blir jag som ett barn på julafton så fort det står "barrel-aged" på etiketten - oavsett om det är bourbon, whisky, cognac eller någon annan spritsort som tunnorna haft innan.<br /><br />Vanliga Black Hole från Mikkeller t ex är väldigt bra - men de cognacs- och whiskyfatlagrade varianterna är ju mycket bättre! Eller Kaggen: Den "vanliga" Stormaktsportern är ju bra, men går inte någonstans upp mot Kaggen.<br /><br />Sedan är det väl kanske inte helt lyckat att fatlagra andra ölstilar än Imp Stouts och möjligen Barley Wine, men resultatet blir oftast fantastiskt, enligt mig!Marcusnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-84506355286297634722013-07-30T10:36:26.838+02:002013-07-30T10:36:26.838+02:00Jag har en bild, men trodde att den kom först unde...Jag har en bild, men trodde att den kom först under speeddating-sessionen?Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-83691869911948247692013-07-29T22:29:13.826+02:002013-07-29T22:29:13.826+02:00Vi fick också smaka en 30th Anniversary Ola Dubh (...Vi fick också smaka en 30th Anniversary Ola Dubh (eller något i den stilen) som var någon slags specialvariant/limiterad utgåva. Jag kan fixa fram en bild om du är intresserad, jag har såväl någon bild från konferensen som en flaska hemma att ta bild på. Maila i sådana fall.Johanhttps://www.blogger.com/profile/13673408104212198176noreply@blogger.com