tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post4666999371435468501..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: Björns hembrygder: Belgisk WitMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-81589586101262439112012-06-28T22:50:53.054+02:002012-06-28T22:50:53.054+02:00Jag drack den flaskan jag fick själv till kvällsma...Jag drack den flaskan jag fick själv till kvällsmaten, och håller med om att det var en lätt men prydlig wit. Saknade främst mer jästkomplexitet i smaken, men det är inte så märkligt givet fokuset på att labba med just den flaskjästen.Peter Liljenberghttps://www.blogger.com/profile/12070098981814548150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-36583247103507323402012-06-27T15:29:42.041+02:002012-06-27T15:29:42.041+02:00Oj vad det här var roligt! En notering är att namn...Oj vad det här var roligt! En notering är att namnet på brygden är Skäggalösa #3 - Hoe och beskrivningen är tjejöl - på grund av att detta är det första och enda öl som jag sett min fru ber om påfyllning av.<br /><br />Som du nog förstod av min beskrivning så förväntade jag mig inte att hamna högt (eller alls) på någon betygsskala - det skulle ju kanske till och med gå att tolka som en smula förmätet att skicka sitt tredje försök i denna ack så komplexa hobby till en recensent..<br /><br />Fö noterade du - precis som jag - att ölet gärna hade kunna vara lite ytterligare frivolt och jag har faktiskt bryggt det ölet nu. Ett experiment med enbart vete (50% mältat / 50% omältat) och en kommersiell jäst. Jag har aldrig sett något kommersiellt exempel bryggt på bara vete...Björnnoreply@blogger.com