tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post1247917096628979752..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: Schneider Meine Sommer Weisse Tap XMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-14157799416449839132013-07-21T07:51:31.249+02:002013-07-21T07:51:31.249+02:00Det var ”Ostfylld lammfilé med potatisgratäng och ...Det var ”Ostfylld lammfilé med potatisgratäng och rosmarinsås” ur kokboken Det Svenska Matåret av Svenska Kocklandslaget från 1992. Jag vet inte om rätten i sig är specielt mycket påsk, men recepten i boken är sorterade efter svenska högtider. Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-51282473715032517702013-07-20T23:48:29.927+02:002013-07-20T23:48:29.927+02:00Blir himla nyfiken på vad du åt för påskmat en jul...Blir himla nyfiken på vad du åt för påskmat en juliafton. Tänkte inte kommentera och fråga, men då jag fortfarande har det i bakhuvudet en timme efter jag läst blogginlägget kan jag inte låta bli. Så, Magnus, vad åt du?Thobiasnoreply@blogger.com