2015-12-31

Carnegie Special 175th Anniversary Porter - igen IV


Som ni kanske märkt är jag inte så där jättemycket för fasta traditioner, men en har jag i alla fall: På nyårsafton äter vi hemlagad plankstek och dricker Carnegie Special 175th Anniversary Porter. I alla fall sedan 2011/2012…

Och jag har, när jag kommer ihåg det, beskrivit hur jag tycker att den utvecklas: 2012, 2013 och 2014.

Så hur känns den 2015?

Söt. Söt, rund och mjuk med lite russin och en hel del starkvin. Det verkar inte ha hänt så jättemycket sedan förra året, men den tunga träighet som den hade i början är borta.

Jodå, de sju flaskor jag har kvar i kartongen kommer nog att funka ett tag, till de kommande nyårsaftnarna.


3 kommentarer:

  1. Du spöar min nyårsmiddag med råge!
    http://iloapp.hiatus.se/blog/www?Home&post=22

    Ser fram emot ännu ett år med ofiltrerat som fast flik i läsaren!

    Gott nytt år!

    Bobo

    SvaraRadera
  2. önskar också gott nytt år. är det förresten inte snart tio år sen bloggen drog igång?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, det kommer att firas (eller glömmas bort) i juli 2017.

      Radera