2013-02-15

Fråga Åbro


Om exakt en månad kommer jag att besöka Åbro Bryggeri i Vimmerby. Där kommer jag att kolla läget, prata med bryggmästare, marknadsfolk och vilka som nu kommer i vägen.

Har du någon fråga som du vill ha svar på vad gäller Åbro och deras produkter? Skriv in dem i kommentarsfältet eller som ett mail till bark@ofiltrerat.se

4 kommentarer:

  1. Har massa frågor, här är några till en början:

    1. Koktider. Hur länge? Olika på olika öl? Frågan snuddar vid high
    gravity brewing så resonera om det också.

    2. Många Åbro-öl är på 5,2 %. Innebär det att det är samma öl i olika
    förpackningar/varumärken?

    3. Är alla eller några av Åbros öl helmaltsöl?

    4. Finns det tankar på att lansera ofiltrerade öl till krogar?

    SvaraRadera
  2. vet inte om åbro redan är inne på detta spår (har dålig koll på lanseringar, etc), men:

    Tänker Åbro på något vis ge sig in på craftbeer-marknaden, i form av special-brygder/märken etc? Likt Carlsberg, Spendrups m fl? Hur ser man på det nya ölintresset, och hur hanterar man det?

    SvaraRadera
  3. Är "Bryggmästarens" en label som lanserats pga att mikrobryggeritrenden blivit kännbar?

    SvaraRadera
  4. Kul.. passa på att prova någon av ölerna från Thomas Creek USA, KANON!!

    SvaraRadera